Gemaakt met Sparkle

Mijn naam is Angelique Nelemans. Ik ben geboren in 1967 en werk vanaf 2004 als Kraamverzorgende. Op 1 november ben ik begonnen als zelfstandig kraamverzorgende, dit doe ik in samenwerking met een aantal kraambureau’s.

Een heerlijke kraamtijd voor kraamvrouw en gezin.

Kenmerkend voor mij is dat ik een zorgzaam iemand ben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik een luisterend oor kan zijn voor kraamvrouw en haar gezin. Daarmee wil ik de kraamvrouw en haar gezin een heerlijke kraamtijd bezorgen. Dit geeft mij de voldoening om het werk als kraamverzorgende met erg veel plezier te doen.

Het is mooi om ouders in een nieuwe fase in hun leven te ondersteunen. Deze fase kenmerkt zich door veel nieuwe ervaringen en dat brengt onzekerheid met zich mee.

In mijn rol als kraamverzorgende zet ik graag mijn kennis en ervaring in. Ik geef veel tips en adviezen voor moeder en kind.

Mijn werk verzorg ik in veel gezinnen, waardoor ik in aanraking kom met verschillende culturen. Ieder mens, ieder gezin, iedere baby is uniek. Dit maakt mijn werk zo mooi en bijzonder. Je kunt van mij flexibiliteit verwachten waarmee ik me aanpas aan de wensen van het gezin.

Moeder en kind hebben de hoogste prioriteit

Tijdens de kraamtijd hebben zorg voor moeder en kind de hoogste prioriteit. Daarnaast moet het gezin doordraaien dus ook vader, broertjes en zusjes zal ik bij mijn werk betrekken. Belangrijk voor de kwaliteit van mijn werk zijn de 3 R'en, Rust, Reinheid en Regelmaat. Hierover zal ik waken tijdens mijn werk in het gezin.

Kraamzorg Angelique Nelemans

Contactgegevens

Kraamzorg Angelique Nelemans

Regio Zuid-Holland

Voor een onvergetelijke kraamtijd!

Copyright © 2017 Kraamzorg Angelique Nelemans. Alle rechten voorbehouden.